PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

ULTRA MODERNE VILE NA PLAŽI NA PRODAJU

Cijena: 900.000 €
Zadnja aktualizacija15.11.2023 14:16
ID broj J0053
Županija Zadarska
Grad, općina Vir
Kategorija Kuće , Novogradnje
Cijena 900.000 €
Ukupna površina 260 m²
Stambena površina 190 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje klimatizacije, grijanja i ventilacije
Energetska učinkovitost A - (≤ 25 kWh/(m²a)
    Odgovara
  1. Martin Drab
  2. info@bydlenivchorvatsku.cz
  3. telefon +385 911 676 399

Ultra moderne vile na plaži na prodaju

Nudimo na prodaju dvije ultra moderne obiteljske vile u drugom i trećem redu od plaže na otoku Viru koji je mostom povezan s kopnom i nalazi se na prelijepoj udaljenosti vožnje od srednje Europe i već je dio Dalmacije.

Vile su trenutno u fazi finalizacije (fotografija od 29.10.2022.) i odobrenje će biti najkasnije do kraja siječnja 2023. Ali već sada možete ugovorom rezervirati jednu od vila.

Vile su identične i građene najsuvremenijom tehnologijom, pa će svaka imati po jednu točku za napajanje električnih automobila. Svaka vila ima tri parkirna mjesta sa ograđenom parcelom koja će imati automatsku kapiju za ulazak. Okolica vile vrlo je ukusno zasađena mediteranskom florom.

U prizemlju se na ulazu nalazi video kamera, nakon ulaska dolazi se u hodnik iz kojeg se kroz vrata ulazi u jednu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om, ostavu i dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na vanjsku natkrivenu terasu (40 m2).

Na katu se nalaze tri spavaće sobe, svaka ima izlaz na balkon koji se prostire duž cijele zapadne i južne strane. Za korisnike krovne terase nalazi se i kupaonica i odvojeni wc na katu.

Na drugom katu se nalazi velika krovna terasa (85 m2) sa jacuzzijem i pripremom za pergolu. Pristup terasi je moguć s dvije strane, au hodniku je prostorija za opremu, tako da u cijeloj vili nećete vidjeti ništa što smeta, sve je temeljito skriveno.

Spavaće sobe osim klima uređaja imaju i podno grijanje i hlađenje, tako da svaki stanar može sam regulirati temperaturu u svojoj sobi.

Vile se prodaju odvojeno i nenamještene, jedna u drugom redu bliže moru košta 950.000 €, druga 900.000 €. Cijene su fiksne i vrlo realne ovih dana!

Poštovani klijenti, razgledavanje nekretnina moguće je isključivo uz potpisan ugovor o posredovanju koji je temeljem za daljnju suradnju vezanu uz kupoprodaju, a to sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Kupac plaća proviziju  u iznosu od 3% (+ PDV) od ugovorene cijene.