PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

KUĆA S MOGUĆNOŠĆU DOGRADNJE NEDALEKO OD PLAŽE

Cijena: 240.000 €
Zadnja aktualizacija19.10.2023 22:44
ID broj J0071
Županija Zadarska
Grad, općina Vir
Kategorija Kuće
Cijena 240.000 €
Ukupna površina 253 m²
Stambena površina 88 m²
Struja ja
Voda ja
Kanalizacija ja
Plin ne
Klimatizacija ja
Grijanje klimatizacija
    Odgovara
  1. Martin Drab
  2. info@bydlenivchorvatsku.cz
  3. telefon +385 911 676 399

Kuća s mogućnošću dogradnje nedaleko od plaže na prodaju.

Nudimo na prodaju kuću sa mogućnošću dogradnje kata, s parkingom i kaminom. Kuća se nalazi 150 metara od plaže na otoku Viru koji je mostom povezan s kopnom i nalazi se na prelijepoj udaljenosti vožnje od srednje Europe i već je dio Dalmacije.

Prostor u jednom dijelu sadrži 3 spavaće sobe i kupaonicu, a u drugom dijelu kuhinju, blagovaonicu, WC i dnevni boravak, povezan s natkrivenom terasom. Kuća je kompletno adaptirana 2020. godine: nova PVC stolarija, novo krovište sa izolacijom, nova fasada djelomično obložena benkovačkim kamenom, obojani zidovi, nova kuhinja rađena po mjeri, ugrađen novi bojler i klima uređaj.

Ima priključak struje, bunar te pumpu za vodu i sustav za filtriranje vode. Priključak na gradski vodovod planiran je do kraja 2025. godine.

Trgovina i pekara su u neposrednoj blizini kuće, cca 100 m. Kuća se nalazi u slijepoj ulici što jamči mir i tišinu. Okoliš i okućnica kuće su uređeni i održavani, ima 3 parkirna mjesta i vanjski zidani roštilj. Uz natkrivenu terasu od 50 m2, tu je i vanjska terasa od 50 m2 sa pogledom na more. Također ima vanjski natkriveni tuš.

Kuća je u ovakvom stanju legalizirana, ali postoji i mogućnost ishođenja dozvole za dogradnju kata.

Poštovani klijenti, razgledavanje nekretnina moguće je isključivo uz potpisan ugovor o posredovanju koji je temeljem za daljnju suradnju vezanu uz kupoprodaju, a to sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Kupac plaća proviziju  u iznosu od 3% (+ PDV) od ugovorene cijene.