PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

KUĆA S APARTMANIMA I KONOBOM

Cijena: 850.000 €
Zadnja aktualizacija14.10.2023 10:33
ID broj J0070
Županija Zadarska
Grad, općina Vir
Kategorija Kuće
Cijena 850.000 €
Ukupna površina 851 m²
Stambena površina 448 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje klimatizacija, centralno grijanje
    Odgovara
  1. Martin Drab
  2. info@bydlenivchorvatsku.cz
  3. telefon +385 911 676 399

Kuća s apartmanima i konobom na prodaju.

Nudimo na prodaju modernu kuću sa četiri apartmana samo 250 metara od plaže na otoku Viru koji je mostom povezan s kopnom i nalazi se na prelijepoj udaljenosti vožnje od srednje Europe i već je dio Dalmacije.

Svaki od apartmana ima dvije komforne spavaće sobe, veliki dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinju, kupaonicu i prostranu terasu. Ukupna stambena površina iznosi 448 m2 bruto. Stanovi su povezani lijepim unutarnjim stepenicama.

Na velikoj površini parcele nalazi se legalizirana kuća (gospodarska zgrada) površine 40 m2 koja služi kao ljetna kuhinja i konoba. Na parceli je izgrađena i montažna garaža koja može poslužiti i kao skladište jer se na parceli nalazi parkirno mjesto za minimalno 6 auta a može se dodati još jedno ili napraviti bazen. Ostatak posjeda čini lijepo održavana okućnica s mediteranskom florom.

Cijela kuća je građena i opremljena najsuvremenijim materijalima, kompletno ograđena, unutarnje ograde su od inoxa, kuća ima izoliranu fasadu i centralno grijanje na lož ulje sa spremnikom ispod kuće. Na krovu su ugrađeni solarni paneli za toplu vodu. Kuća je useljiva tijekom cijele godine bez ikakvih problema, do plaže na razini se stiže za manje od tri minute laganog hoda.

Poštovani klijenti, razgledavanje nekretnina moguće je isključivo uz potpisan ugovor o posredovanju koji je temeljem za daljnju suradnju vezanu uz kupoprodaju, a to sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Kupac plaća proviziju  u iznosu od 3% (+ PDV) od ugovorene cijene.